Teenused, hinnakiri

Saame aidata ja omame kogemust väga erinevate ettevõtetega – tervishoiuasutused (nt haiglad, hambaravikabinetid), loomakliinikud, tööstusettevõtted (kinnist kiirgusallikat kasutavad, nt nivooandureid kasutav joogitööstus), pagasiläbivalgustusega tegelevad ettevõtted jne. Pakume kiirgustöötajatele ja kiirgusohutusspetsialistidele koolitusi, konsulteerime ja arvutame kiirgusdoose, teeme kiirgusseiret, aitame koostada kiirgusohutushinnanguid ja taotleda kiirgustegevuslube.

KOOLITUSED:

  • 4-tunnised koolitused kiirgustöötajatele

Pakume Keskkonnaministri 24.11.2016 määruses nr 57 nimetatud kõigile kiirgustöötajatele kohustuslikke 4-tunniseid koolitusi.

Sihtgrupp: kiirgustöötajad – arstid, hambaarstid, hambaarsti abilised, õed, radioloogiatehnikud, veterinaarid, biomeditsiiniinsenerid, kinnist kiirgusallikat kasutavate asutuste töötajad.

Koolituse läbimisel väljastame tunnistuse. Koolitused toimuvad veebiseminarina, soovi korral ettevõttes kohapeal.

Kui konkreetsele ettevõttele tellitud koolitus toimub nädala jooksul peale koolituse kuupäeva kokku leppimist, lisandub tavapärase koolituse hinnale orienteeruvalt 30-50% kiirreageerimise tasu. 

Kui koolitajast olenematutel põhjustel ei võta koolitusele registreerunud inimene koolitusest osa, siis osalemistasu ei tagastata!

  • kiirgusohutuse spetsialistide esmased (40 tundi) ja täienduskoolitused (20 tundi)

Koolitused hõlmavad põhjalikku ülevaadet ioniseerivast kiirgusest ja kiirgusohutusest vastavalt Keskkonnaministri 24.11.2016 määruse nr 57 nõuetele.

Sihtgrupp: kiirgusohutuse spetsialistid

Koolituse läbimisel väljastame tunnistuse.

Koolituse maksumus: esmane koolitus – 1500 EUR + KM, täienduskoolitus – 750 EUR + KM.

Täpsem info kõikide koolituste kohta ja registreerumine toimub lehel.

KONSULTATSIOONID JA KIIRGUSDOOSIDE ARVUTAMINE:

Kiirgusohutusalaste konsultatsioonide hind on 90 EUR/h + KM ning eelnevalt lepime kokku täpses töömahus.

KIIRGUSSEIRE (kohustuslikud gamma- ja röntgenkiirguse dooside mõõtmised),

KIIRGUSTEGEVUSLUBADE TAOTLEMINE, KIIRGUSOHUTUSHINNANGUD:

Hinnad sõltuvad tööde mahust, keerukusest ning kliendi etteantud ajagraafikust. NB! Töö valmimiseks vajalike algdokumentide esitamise kohustus on töö tellijal.